Estetska medicina in kirurgija

Ernest Novak, dr. med., specialist kirurg

Ernest Novak, dr.med je specialist kirurg z dolgoletnimi izkušnjami na področju plastične, rekonstruktivne, estetske kirurgije, kirurgije roke in splošne kirurgije. Je član Slovenskega združenja za plastično kirugijo in večih mednarodnih zdravniških združenj, s skoraj 20 letnimi iskušnjami v kirurški praksi. On in njegovi sodelavci verjamejo, da sta zdravje in lepota edinstvena vsakemu posamezniku in zahtevata vsakemu posamezniku prilagojen pristop. Verjame, da še tako majhne, a pomembne, spremembe lahko vsakemu posamezniku spremenijo pogled na življenje.

S svojo zasebno prakso vam doktor Ernest Novak zagotavlja izjemen profesionalizem in najvišjo kakovost oskrbe.

“ZAKAJ IZBRATI AMBULANTO ESTESKE MEDICINE IN KIRURGIJE, KI JO VODI ERNEST NOVAK dr.med.?

Izjemen napredek medicinske znanosti je omogočil, da so medicinski lepotni popravki postali manj agresivni, rezultati pa navdušujoči ob minimalnem tveganju za zaplete. Danes veliko večino vseh postopkov pomlajevanja in sprememb oblike opravimo ambulantno, saj so postopki tako dovršeni, da bivanje v zdravstveni ustanovi ni več potrebno.

… podrobno

NEOPERACIJSKI POSEGI

OPERACIJSKI POSEGI

NAROČITE SE

Za pregled se je potrebno prijaviti preko obrazca ali preko avtomatske tajnice na telefon (03) 544 14 81. Poklicali vas bomo.

Izkušnje

Doktor Ernest Novak je svoje izkušnje pridobil pri opravljanju na tisoče velikih in zapletenih operativnih posegov, ter nekaj desettisoč ambulantnih obravnav pacientov, tako ambulantnih operacijskih posegov, kot tudi drugih ambulantnih obravnav.Več kot dve desetletji kirurškega dela zagotavlja ogromno izkušenj, tako pri operacijskih kot tudi neoperacijskih posegih, predvsem pa izkušnje pri odločanju kateri poseg, kdaj in v kakšnem obsegu je najbolje opraviti. Vselej so vam na voljo informacije o vseh posegih, ki jih doktor Novak izvaja, prav tako pa tudi o številu in letih opravljanja operacijskih ali neoperacijskih posegov.

Zagotovilo odličnih rezultatov

Redno, večkrat tedensko, opravljanje operacijskih posegov in redno vsakodnevno delo s pacienti mu omogoča redno spremljanje rezultatov dela in mu zagotavlja, da so za njegove paciente izbrane kirurške metode in tehnike najbolj varne in učinkovite. Doktor Novak se redno, večkrat letno udeležuje tako slovenskih, predvsem pa mednarodnih srečanj strokovnjakov s področja plastične kirurgije in estetske medicine, ter tako zagotavlja svojim pacientom, da so njegove metode in tehnike najbolj varne in učinkovite. Zaradi dolgoletnih izkušenj, profesionalnosti in predanosti esteski medicini doktor Novak večkrat letno vodi različne delavnice na katerih prenaša svoje izkušnje in veščine drugim zdravnikom.

Profesionalno medicinsko okolje.

Vse svoje posege doktor Novak opravlja v zdravstvenih ustanovah, ki ustrezajo vsem standardom optimalne zdravstvene obravnave. Nikoli vam ne bo potrebno skrbeti ali so upoštevani vsi potrebni antiseptični postopki, ali bodo informacije o vašem zdravstvenem stanju primerno shranjene in o tem ali bo vaša obravna dovolj zasebna. Izjemnega pomena se doktorju Novaku zdi tudi točnost pri njegovem delu, zato svojim pacientom poizkuša zagotiviti obravnave brez nepotrebnega čakanja in brez neželjenih prestavitev terminov.

Prijazno in profesionalno osebje.

Vsi sodelavci doktorja Novaka so predani estetski medicini, tako profesionalno kot tudi osebno, predvsem pa predano opravljajo svoje delo in uživajo v spremljanju tako fizične kot psihične transformacije pacientov po estetskih posegih. Doktor Ernest Novak, kot tudi njegovi sodelavci, si prizadevajo ustvariti prijetno okolje v katerem se boste počutili nadvse dobrodošli, izkušnja v ambulanti pa bo zato čimboljša. Sodelavci doktorja Novaka imajo veliko izkušenj v zagotavljanju oskrbe pacientov tudi na področju zdravstvene nege in podajanju informacij pred in po obravnavi.

Dostopne cene

Čeprav je glavno vodilo pri delu doktorja Novaka najvišja možna kakovost storitev in uporaba najboljših materialov si še posebej prizadeva ohraniti strošek tretmaja čimbolj razumen in zagotoviti, da boste za svoj denar dobili največ. Izjemnega pomena se mu zdi tudi zagotavljanje takšnih cen storitev, da boste v vsakem trenutku natančno poznali strošek obravnave, brez da bi vas skrbeli morebitni dodatni, nepojasnjeni stroški ali doplačila

Dostopnost

Doktor Ernest Novak se zaveda, da tradiconalno pojmovanje ambulante, ko je zdravnik dosegljiv le v času “uradnih ur”, ne omogoča optimalnega sodelovanja med zdravnikom in pacientom. Svojim pacientom zagotavlja dostopnost vseskozi, tudi izven uradnih ur ambulante, z obravnavo v ambulanti in dostopnostjo preko elektronskih medijev. Še posebno pozornost dostopnosti do informacij in nasvetov zagotavlja pacientom po operacijskih in neoperacijskih posegih, saj se zaveda, da je to obdobje izjemnega pomena za doseganje vrhunskih rezultatov. Kot njegov pacient nikoli ne boste prepuščeni sami sebi in nikoli ne boste v dvomu kako in kaj.

Povezanost s pacienti in prijaznost.

Pri obravavi vsakega pacienta se doktorju Novaku zdi najpomebnejše razumevanje edinstvene perspektive vsakega posameznega pacienta. Njegov način dela, saj verjame, da je treba vsakega pacinta obravnavati kot družinskega člana, je zagotovilo kakovostne oskrbe in odnosa s pacientom. Prizadeva si kar najbolje interpretirati pacientove želje. Kljub močnim esteskim standardom, le-teh ne vsiljuje, pač pa raje poizkuša razumeti pacientov vidik. Z delom s pacienti in za paciente je sposoben razumeti njihove estetske cilje. Pogosto opaža, da je lepota definirana preozko. Pri svojem delu vidi edinstvene in prekrasne značilnosti pri vsakem pacientu ter se trudi le-te narediti še bolj sijoče

OPERACIJSKI IN NEOPERACIJSKI TRETMAJI!

Tudi doktor Novak Ernest večino postopkov pomlajevanja in kirurških sprememb oblike opravi na ambulantni način. V svoji zasebni ambulanti opravlja tako operacijske kot neoperacijske posege. Svoje izkušnje, strokovnost in izjemno pozornost podrobnostim prenaša vsakemu posameznemu pacientu za dosego njegovih ciljev.

Najpopularnejši neoperacijski postopki so:

 • Injiciranje botulinum toksina (Dysport, Vistabel, Botox)
 • Injiciranje polnil s hialuronsko kislino (Restylane, Emervel, Juvederm, Belotero)
 • Povečevanje ustnic s hialuronsko kislino (Restylane, Emervel, Juvederm)
 • Korekcije spodnjih vek (podočnjaki) s hialuronsko kislino
 • Nadomeščanje izgubljenega volumna s polnili s hialuronsko kislino (Restylane, Emervel, Juvederm, Belotero)
 • Nadomeščanje volumna s poli-L-mlečno kislino (Sculptra)
 • Pomlajevanje kože s skinboosterji (Restylane vital, Restylane vital light)
 • Medicinski kemični pilingi (TCA, piruvična kislina, glikolna kislina, salicilna kislina)
 • Injekcijska lipoliza (podbradek, trebuh, stegna in druge regije)
 • Odprava pretiranega znojenja z injiciranjem botulinum toksina (pazduhe, roke, noge)

Najpopularnejši operacijski oz. kirurški posegi so:

 • Poprava oblike in velikosti dojk z vsadki in brez njih (augmentacija, mastopeksija, redukcija)
 • Korekcija povešene kože na vekah (blefaroplastika)
 • Liposukcija
 • Korekcija viseče kože na trebuhu (abdominoplastika)
 • Korekcija viseče kože na stegnih (medial and lateral thigh lift)
 • Korekcija viseče kože na nadlahteh (brahioplastika)
 • Korekcije štrlečih uhljev
 • Korekcije oblike in velikosti zadnjice
 • Korekcije brazgotin in drugih kožnih sprememb