Ernest Novak
dr. med., specialist kirurg

novakERNEST NOVAK DR.MED JE ČLAN SLOVENSKEGA ZDRUŽENJA ZA PLASTIČNO KIRUGIJO IN VEČIH MEDNARODNIH ZDRAVNIŠKIH ZDRUŽENJ, Z VEČ KOT 20 LETNIMI IZKUŠNJAMI V KIRURŠKI PRAKSI.

Neusmiljeno je dejstvo, da svež in mladosten videz vse pogosteje postaja pogoj za uspeh in to ne le na zasebnem, temveč tudi na poslovnem področju. Tako postaja tudi močan faktor vplivanja na človekov uspeh, samozavest in zadovoljstvo. In ravno to spoznanje je močno vodilo mojega dela! Pacientom, ki me obiščejo, želim pomagati do želenega videza, ter s tem povezanega notranjega ravnovesja in osebnega zadovoljstva. Cilj mojega dela pa ni le zdrav, temveč tudi zadovoljen in izpolnjen pacient.
Verjamem, da je le zadovoljen človek lahko uspešen človek ter, da imam s korekcijami videza svojih pacientov redek privilegij dodajanja koščkov v mozaik njihovega zadovoljstva. Sam se tako bogatim v sodelovanju s pacienti in skupnem odkrivanju njihovih želja. Te me vodijo do vedno novih spoznanj, da sta estetska medicina in kirurgija orodji za doseganje zadovoljstva modernega človeka.

Odzivi in zadovoljstvo mojih pacientov po posegih so zame večen izziv in tega se vedno znova veselim!

ERNEST NOVAK, dr. med., JE EDEN VODILNIH SLOVENSKIH STROKOVNJAKOV NA PODROČJU MINIMALNO INVAZIVNEGA POMLAJEVANJA, PREDVSEM PA INJICIRANJA POLNIL S HIALURONSKO KISLINO IN BOTULINUM TOKSINA ZARADI NASLEDNJIH RAZLOGOV:

  • Doktor Novak ima več kot 15 let izkušenj z uporabo botulinum toksina in polnil s hialuronsko kislino, kar ga uvršča med slovenske zdravnike z najdaljšim stažem tovrstnega pomlajevanja.
  • V 15 letih uporabe botulinum toksina in polnil s hialuronsko kislino je doktor Novak obravnaval na tisoče pacientov pri katerih je za pomlajevanje uporabil polnila s hialuronsko kislino in botulinum toksin.
  • Doktor Novak se je z dogoletnim delom in uporabi različnih metod pomlajevanja izverziral v izbiri pravilne metode, najboljših materialov in najbolj varne tehnike za zagotavljanje najboljših, najbolj varnih in dolgotrajnih metod pomlajevanja ali sprememb oblike.
  • Estetska medicina in kirurgija je medicinska znanost, ki neprestano razvija nove tehnike, prefinjene tehnologije in nove ideje. Doktor Novak se redno, večkrat letno, udeležuje tako slovenskih, predvsem pa mednarodnih srečanj strokovnjakov s področja plastične kirurgije in estetske medicine, ter tako zagotavlja svojim pacientom, da so njegove metode in tehnike najbolj varne in učinkovite.
  • Doktor Novak je dobro podkovan v številnih tehnikah pomlajevanja, kar mu omogoča, da svojim pacientom zagotovi najboljšo rešitev tudi pri najbolj zapletenih primerih. Z združevanjem dolgoletnega kirurškega dela in izkušenj, z občutkom za lepo in skladno, vam zagotavlja, da bodo vaše izkušnje z estetsko medicino varne, predvsem pa zadovoljile vaša pričakovanja.
  • Zaradi dolgoletnih izkušenj, profesionalnosti in predanosti esteski medicini doktor Novak večkrat letno vodi različne delavnice na katerih prenaša svoje izkušnje in veščine drugim zdravnikom.

KAJ POVEDO MOJI PACIENTI

Imam tanko in suho kožo. Leta dodajo svoje in zunanji izgled obraza se počasi spreminja. Gubica tu, gubica tam, vsak dan kaj novega. Počasi so me te spremembe na obrazu pričele motiti. Nekako se nisem počutila več dobro v svoji koži.

Z dr. Novakom sva se srečala bolj kot ne po naključju. Po temeljitem pregledu sva se odločila za prve korake s polnili Restylan. Popravke sva delala postopoma. Najprej dvig upadlih lic, popravek nazolabilne gube. Pa parih dneh je bil učinek presenetljiv in odločila sem se, da nadaljujeva s korekcijo.
Kar se mi zdi pomembno je, da okolica ni opazila na meni korekcij, pač pa so kar naenkrat okoli mene začeli ugotavljati, da kar sijem od zadovojstva in da zgledam neverjetno sveže. Takšne pohvale so mi dodatno dvignile samozavest in potrdile, da je bila odločitev pravilna. Tudi v bodoče bom odpravljala vse nezaželjene učinke časa z dr. Ernestom Novakom, za katerega vem, da se mi bo posvetil in s svojim strokovnim očesom in izkušeno roko dosegel točno takšen učinek kot ga želim.

Janja, 46 let, Ljubljana

ZAPOSLITEV:
Splošna bolnišnica Celje (od 1.12.1994)
Oddelek za kirurgijo roke in opekline, plastično in rekonstruktivno kirurgijo

IZOBRAZBA:
Osnovna šola ( 1983)
Osnovna šola Franja Vrunča Gorica pri Slivnici
Srednja šola (1987)
Srednja zdravstvena šola Celje
Doktor medicine (1994)
Univerza v Ljubljani, Medicinska fakulteta
Specialist splošne kirurgije (2001)
Zdravniška zbornica Slovenije
Subspecialistično izobraževanje plastična kirurgija (2001,2002)
Landeskrankenhaus-Universitätskliniken Innsbruck; Univ.-Klinik für Plastische, Rekonstruktive und Ästhetische Chirurgie
Članstvo v strokovnih in znanstvenih združenjih ter drugih organizacijah:
član Zdravnške zbornice Slovenije
član Združenja kirurgov Slovenije – Sekcija za kirurgijo roke SZD
član Združenja za plastično kirurgijo SZD