Medicinski kemični pilingi

Najnovejše metode uporabe kemičnih pilingov omogočajo izboljšanje videza kože, brez mučnega okrevanja in ne da bi nas to oviralo v vsakdanjem življenju in delu.

Medicinski kemični piling je poseben postopek pri katerem na kožo nanesemo aktivno substanco, ki jo izbere in predpiše zdravnik, s katero povzročimo odstranitev (luščenje) povrhnjih plasti kože, posledično pa v procesu regeneracije omogočimo nastanek novih, gladkejših, mladostnejših in lepših povrhnjih plasti kože.

piling1Najbojše rezultate dosežemo pri osebah, ki imajo s soncem povzročene poškodbe kože, neenakomerno pigmentacijo kože, spremembe kože zaradi aken in pri začetnih ter naprednih znakih staranja kože.

Vsak medicinski kemični piling, ki ga priporočamo, je prilagojen potrebam vsakega pacienta posebej. Le tako lahko dosežemo rezultate, ki presegajo pričakovanja:

  • svetlejša, bolj napeta in mladostnejša koža,
  • zmanjšanje gub, zmanjšanje obsega sončnih poškodb in pigmentacij,
  • poudarjen sijaj kože in
  • zmanjšanje brazgotin.

Pigmentacija kože postaja z leti vse bolj neenakomerna. Medicinski kemični piling omogoča zmanjšanje ali odpravo neželjenih pigmentacij in hkratno popravo kakovosti kože.